Baš je besna: Bella Thorne povređena što ju je Charlie Puth otkačio, vređala ga na Twitteru!

Charlie Puth pobegao je glavom bez obzira od Belle Thorne kad je video koliko je njen privatni život komplikovan i da ne zna da li je ona još uvek u vezi sa Tylerom Poseyem ili ne. On je na svom Twitter profilu rekao da ne može da veruje šta se dešava i da više neće da se petlja sa njom a Bella se naravno veoma uvredila zbog toga!

Ona mu je takođe odgovorila javno na Twitteru gde je uvredljivo napisala, “Charlie i ja smo se družili… Video je neki stari intervju pa se mnogo uvredio a umesto da se javi meni i pita me u vezi toga, on je sve objavio na Twitteru.” Ona kaže da je zabuna nastala jer je ona uradila intervju za jedan časopis dok je bila sa Tylerom ali je on tek sad objavljen.

Bella međutim ističe da je prošlo već “čitave” dve nedelje otkako je singl. “Raskinuli smo pre čitave dve nedelje a Charlie i ja nismo u vezi, prijatelj smo. Članak je nastao odavno.” Bella definitivno ima godinu u kojoj je stalno bila u medijima ali vrlo malo zbog dobrih stvari! Joey Clement

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Bella Thorne

Pročitajte još  Bella Thorne odgovara bivšem: Zašto si mi poslao policiju?

Danas 24. decembra na famoza.net možete osvojiti jedan “Revival” CD Selene Gomez. Sve što treba da uradite jeste da pronađete dva skrivena pojma vezana za Sel između 12 i 19h i objasnite šta oni znače! Oba pojma pošaljite na naš e-mail, [email protected] a u subject stavite “Selena CD”. Ko nam prvi pošalje oba pojma ZAJEDNO sa njihovim objašnjenjem, dobija CD! Svaki skriveni pojam napisan je podebljanim i kosim slovima! CD možemo da šaljemo samo na teritoriju Srbije!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Latest posts by Vladimir (Famoza.net) (see all)

Pročitajte još  Famoza music chart #26

One thought on “Baš je besna: Bella Thorne povređena što ju je Charlie Puth otkačio, vređala ga na Twitteru!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.