Charlie Puth priznaje: Bella i ja izgledamo sjajno zajedno!

Iako je još u septembru otvoreno flertovao sa njom na Twitteru porukama da ona fantastično izgleda i iako su spaženi na plaži u Majamiju gde su delovali kao pravi zaljubljen par, Charlie Puth tvrdi da Bella Thorne i on nisu zajedno… još uvek!

Razgovarajući za Entertainment Tonight on je kratko objasnio, “Ne, ona mi nije devojka” ali je i priznao da njih dvoje izgledaju sjajno zajedno pa se našalio, “Sreća moja pa ovo ne snimate.”

Sa druge strane, Bella Thorne se ne izjašnjava jer joj sve ovo savršeno odgovara – ona je tokom noći bila prva vest u medijima koji se bave zabavom a njeno ime bilo je najveći trend na Twitteru. Uostalom, sudeći po Charliejevim rečima, on je veoma zainteresovan za Bellu ali možda je oprezan jer nije baš siguran šta se dešava sa njom i Tylerom Poseyem koji joj je dečko od septembra.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Charlie Puth

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ko je bolja balerina? Biebs i Bella Thorne u duelu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.