Charlie Puth se brani od Selenatora: Hteli smo zajednički spot, ona nije mogla!

Charlie Puth hrabro je odlučio da se upusti u razgovor sa ljutim Selenatorima koji mu još uvek zameraju što se u spotu za “We Don’t Talk Anymore” ne pojavljuje njihova ljubimica, poručivši mu da to zaista nije njegova krivica.

Nakon brojnih pitanja, Charlie je poručio, “Bili smo na različitim krajevima sveta! Hteli smo da snimimo spot ali rasporedi nam to nisu dozvoljavali. Sve je u redu, njoj se video sviđa.” Na konstataciju jedne Selenatorke da je taj fandom najzaslužniji za uspeh pesme, Charlie je to i priznao! “Znam to, i ja volim Selenatore.”

Jedna druga Selenatorka poručila je Charlieju da nije u redu to što je prestao da prati Sel na Instagramu pa to koristi samo da bi dobio što više mesta u medijima. Međutim, Charlie je odbio da pojasni zašto je ne prati već je konstatovao, “Sel i ja smo dobri prijatelji, cenim to što je dala svoj glas na ovom pesmi, bilo je jako zabavno u studiju!”

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Neće trpeti uvrede: Sel odbrusila hejterki koja je optužuje da ne peva uživo!

2 thoughts on “Charlie Puth se brani od Selenatora: Hteli smo zajednički spot, ona nije mogla!

  1. Okej je ,mogu kasnije kad se ponovo vide pa da i Sel bude u spotu 🙂

  2. ja ne znam sta neki Selenatori (ja sam Selenator isto) prave dramu -pa nije mogla da bude u videu pobogu..

    a inace ne znam da li je ono da je nekoj devojci rekao 'umri' uopste tacno

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.