Nicki Minaj progovorila o tuči sa Cardi B: Strašno i ponižavajuće, ona laže!

Nekoliko dana nakon izbijanja tuče sa Cardi B na jednoj zabavi u Njujorku, Nicki Minaj se konačno oglasila objasnivši svoju stranu priče, ali i odgovarajući na optužbe svoje koleginice da je ona kriva za sve.

“Pre neko veče bila sam deo nečeg što je toliko strašno, toliko ponižavajuće za proživeti u društvu uglednih ljudi – onih koji vode sređene živote. Bila sam prestrašena… Nisam mogla da verujem koliko sam se poniženo osećala… kako smo mi izgledali zbog svega”, priča Nicki za radio stanicu Beats 1.

Reperka ističe i da nema nikakve istine u tome što Cardi kaže da je ona reagovala nakon što joj je Nicki vređala dete i to kako ga ona odgaja. “Nikad ne bih pričala o nečijem detetu! Tužno je što to neko želi da mi prikači. Baš me briga kako odgajate svoje dete. Ja ne pričam o tome, nisam klovn, to je za klovnove.” Ona ističe da nije kriva za to što je Cardi veče završila sa masnicom na oku jer nije ona ta koja ju je napala. “Ja sam tako žestoka da nisam osetila ni potrebu da se branim te večeri”, konstatuje ona. Kako mediji navode, Cardi je masnicu zaradila nakon što ju je neko od radnika obezbeđenja slučajno zakačio laktom tokom gužve.

Pročitajte još  Ko je stvarno kriv? Nicki Minaj neće tužiti Cardi B zbog fizičkog napada

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Nicki Minaj

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

7 thoughts on “Nicki Minaj progovorila o tuči sa Cardi B: Strašno i ponižavajuće, ona laže!

  1. Ok… Vjerujem joj, i ona mi je mnogo draža od Cardi, ali kad je Cardi započela, ona je mogla otići i gotovo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.