Loren Gray: Ugledam se na Shawna Mendesa, volim Camilu i Arianu!

Loren Gray tek je stupila na muzičku scenu, pa ne krije da imaju svoje idole, odnosno druge muzičare čije korake pokušava da sledi. Među njima su i mnoge od najvećih mladih zvezda!

Loren je tako izdvojila par imena. “Volim Bazzija. On je neverovatan. Nikad nisam pričala sa njim, ali imamo zajedničke prijatelje, što je kul. Takođe volim Camilu Cabello, talentovana je. Arianin novi album je sjajan. Kad je reč o starijim zvezdama, volim Spice Girls, Pussycat Dolls i Britney Spears. Ipak, Eminem mi je najomiljeniji muzičar svih vremena, mislim da je genije kad je reč o stihovima”, priča ona.

Loren kaže i da je inspirišu druge zvezde koje su sa društvenih mreža prešle među muzičare. “Definitivno se ugledam na Troye Sivana i Shawna Mendesa kao ljude koji su uspeli u tome. Mislim da je neverovatno da su uspeli to, jer to nije lako. Morate da se dokažete, što ume da bude vrlo teško. Mislim da su oni neverovatni izvođači i da naporno rade. Neki misle da je lako uspeti kad već od ranije imate toliko pratilaca na društvenim mrežama. Međutim, čak i ako volite muziku, ni to vam nije dovoljno. Definitivno se ugledam na njih i to je ono što želim da budem”, zaključuje Loren.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Loren Gray

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

2 thoughts on “Loren Gray: Ugledam se na Shawna Mendesa, volim Camilu i Arianu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.