Svađa se nastavlja: Cardi B optužila Nicki da je javno objavila njen broj telefona, ona dematuje!


Cardi B i Nicki Minaj nemaju nameru da u skorije vreme prekinu svađu koja je izbila između njih nakon fizičkog okršaja na jednoj modnoj reviji, pa mlađa reperka sada tvrdi da je Nicki otišla korak dalje objavivši fanovima njen broj telefona zbog čega sada dobija velike uvrede!

Cardina sestra Hennessy Carolina veruje da iza ovog incidenta stoji Nicki Minaj koja je želela da njena sestra dobije što više uvreda i pretnji. “Pitam se zašto se svađam sa fanovima, umesto da pitam influencera koji koristi svoj uticaj da manipuliše fanovima da šire mržnju i uvrede,” napisala je Hennessy na Instagramu.

Nicki otkriva da se njena prijateljica Rah dobro potukla sa Cardi B i da joj je udarila glavu oko deset puta, ali reperka ističe da uopšte ne odobrava postupak svoje prijateljice, kao i da je bila veoma ljuta zbog nje nakon toga, ali ističe da nikada ne bi išla ovako daleko, što je i demantovala na radiju Beats 1. “Nikad nisam objavila ničiji broj telefona javno i prestanite da lažete kako biste me predstavili kao lošu osobu. Toliko je toga što sam mogla da kažem i uradim, ali nisam. Volim ono što sam i mesto gde sam. Možemo li jednostavno da budemo srećni,” izjavila je Nicki.

Ove reči ipak nisu bile dovoljne Cardi B koja se nešto kasnije oglasila putem Instagrama kroz par videa, ističući kako Nicki laže. “Toliko lažeš da više ne možeš da se izboriš sa svojim lažima,” rekla je Cardi u prvom videu. “Kako ćeš reći da sam ja bila divlja, a da si ti bila ponižena? Da li želiš da budeš žrtva ili gangster,” dodala je Cardi uz napomenu da zbog silnih pretnji i ružnih situacija drži svoju ćerkicu podalje od društvenih mreža.

Pročitajte još  Neobično: Nicki Minaj i Ariana Grande izbacile svoj novi duet!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Cardi B

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

One thought on “Svađa se nastavlja: Cardi B optužila Nicki da je javno objavila njen broj telefona, ona dematuje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.