Uzorna majka: Cardi B puštena iz zatvora, pa noć provela u striptiz klubu

Majčinstvo često promeni devojke i žene, a dobar primer za to imamo u obliku Kylie Jenner koja sad živi daleko povučenije. Ipak, to nikako ne važi za Cardi B čiji je život nakon porođaja postao samo još luđi.

Nakon što je reperka fizički napala Nicki Minaj, pa onda zaglavila zatvor zbog napada na dve devojke u jedom striptiz klubu u Njujorku, ona je sad ponovo izašla u striptiz klub, ali u Los Anđelesu. Kako mediji navode, ona se ponašala vrlo bahato pa je tražila da se pušta njena muzika dok je polugole devojke zasipala novcem.

Ipak, ono što mnogi ne znaju jeste da je Cardi B sentimentalno vezana za ova mesta, iz prostog razloga što je i sama bila striptizeta pre nego što je započela svoju muzičku karijeru. Njoj se pridružio i njen muž Offset, tako da je ovo valjda njihova vizija romantičnog izlaska.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Cardi B

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ariana Grande, Cardi B... Ovo je deset najpopularnijih spotova koji su obeležili 2018. godinu!

6 thoughts on “Uzorna majka: Cardi B puštena iz zatvora, pa noć provela u striptiz klubu

  1. *clap and a half* 👋👏
    Totalno. 👌👌 Postoje dobri primjeri slavnih roditelja poput Kylie kao što ste rekli i recimo MatPat i njegov mali slatki Ollie 💖💕💖💕

  2. Bože, koliko lud i bolestan u glavu da ovako nešto radiš.
    Koliko dobrih slavnih roditelja ima, ona mora biti u onom lošom samo ne znam zbog čega. Što joj to treba, kao i njenom djetetu.

  3. Ja neznam zašto Bog dade djecu ovakvim majkama,kada dijete može završit samo u ludnici a onda u grobu s 2 godine!?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.