Razum jači od ljubavi: Ariana i Pete će potpisati predbračni ugovor!

Čist račun, duga ljubav! Iako se zaista vole i nerazdvojni su, Ariana Grande želi da se osigura pa će sa svojim verenikom oveć ovih dana potpisati predbračni ugovor kako bi zadržala svoju imovinu ukoliko se njih dvoje razvedu jednog dana.

Kako piše People, predbračni ugovor je u izradi već neko vreme, kao i da je ostalo da se reši još samo par sitnica pre nego što on bude sprema za potpisivanje i overu u sudu. Ari je naravno daleko bogatija, pa se njena imovina procenjuje na oko 45 miliona dolara. Sa druge strane, njen izabranik je stekao 15 puta manje.

Pete se šali na tu temu, pa je tako u u svom SNL šou rekao, “Naravno da hoću predbračni ugovor, šta ako se ne daj bože razvedemo, a ona uzme pola mojih patika. Ne, meni je super što sam sa uspešnom ženom. Živim kod nje. Mesečno daje 60.000 za stanarinu, a ja samo treba da punim frižider!”

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Ariana Grande i Pete Davidson zbog uvreda napustili svoje Instagram profile!

4 thoughts on “Razum jači od ljubavi: Ariana i Pete će potpisati predbračni ugovor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.