Nicki Minaj pojačala glasine o svojoj trudnoći novim objavama!

Nicki Minaj donosi kontroverziju gde god se pojavi. Dosta zvezda sa rep scene imalo je nekakvu vrstu svađe sa njom, njen brak sa Kennethom Pettyjem, osuđenim ubicom i silovateljem, doveo ju je takođe u nezgodnu poziciju u očima javnosti, a njeno prijateljstvo i saradnja sa reperom i takođe kriminalcem Tekashi 6ix9ine-on joj nije donelo mnogo simpatija. Ona je sada, kada su svi reflektori na njoj zbog nove muzike koju izbacuje, rešila da dodatno zagolica maštu fanovima dajući suptilne tragove da je trudna!

Nicki je na Instagram podelila slike sa snimanja spota za svoju novu pesmu “Trollz” sa 6ix9ine-om, a fanovi su primetili da i na toj slici, kao i na nekoliko prethodnih, ona vešto prikriva svoj stomak. Fanovi su odmah na Twitteru počeli da razvijaju teorije, mada se ni sama Nicki nije suzdržala od potpaljivanja glasina. Reperka je odgovarala fanovima i na tvitove, a kada ju je nakon toga neko upitao da slika trudnički stomak ona je odgovorila: ,,Da, za nekoliko meseci. Svet još nije spreman!”. Ako to nije znak da je trudna, ne znamo šta je.

Nicki je takođe podelila i snimak sa svojim izabranikom na kome ona mazi svoj stomak. Takođe, nakon objavljivanja slike sa 6ix9ine-om na kojoj ona sedi ispred Baby Shark-a, trenutne dečije atrakcije, sve više ljudi veruje da Nicki ovo zaista zabavlja i da ona uživa da deli ovako sitne tragove o svojoj trudnoći. Minaj je rekla i da zaista uživa u bračnom životu sa Kennethom, kao i da je on njena srodna duša i da je zaista razume bolje nego svi ostali. Sada je skoro 100% sigurno da je ona trudna, samo je pitanje trenutka kada će to zvanično i objaviti.

Pročitajte još  Silovatelj i ubica: Uhapšen muž Nicki Minaj

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram / Nicki Minaj

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.