Camila Cabello: “Uvek ću biti tu za Taylor!”

Svađa Taylor Swift i Scootera Brauna uzdrmala je, kako njihove fanove, tako i prijatelje i kolege. Svi su zauzeli svoje strane, o čemu smo već pisali, a Camila Cabello je stala na stranu Taylor Swift, a u novom intervjuu za “Variety” magazin ona kaže i zašto.

Kada je ceo sukob izbio, Camila nije upirala prstom ni u koga, ali je objavila tvit koji je glasio “Ne znam mnogo o onome što se dešava, ali ću reći samo da verujem da umetnik treba da poseduje svoja životna dela”, što je praktično ukazalo na to da je stala na Taylorinu stranu.

Camila i Taylor su već duže vreme prijateljice, a Camila je čak i gostovala na njenoj “reputation tour”, zajedno sa Charli XCX. Za “Variety” magazin izjavila je “Što se tiče cele te Scooter stvari, razumem njenu frustraciju. Biti zaj*ban tako više puta i ne biti u mogućnosti da poseduješ svoje stvari? To je užasno. Kada razmišljaš koliko umetnici moraju da se muče da bi napravili to nešto, a onda ih ne poseduju, to je potpuno besmislen koncept”.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Bez premca: Taylor Swift i One Direction su najuspešnije zvezde sveta!

One thought on “Camila Cabello: “Uvek ću biti tu za Taylor!”

  1. Camila Cabello: Hajmo postati najbolje drugarice i ogovarati bivše momke dok pijemo kafu!!

    Taylor Swift: YES

    *Rest of Taylor Swift's squad leaves the room*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.