Camila Cabello: Imala sam podršku Taylor Swift da napustim Fifth Harmony!

Camila kao mlađa i novija zvezda izuzetno poštuje svoju koleginicu Taylor Swift koju je već godinama slušala, i njeni saveti mora da su joj mnogo značili!

Cam je verovatno bila nesigurna na početku kada je njen solo rad bio u pitanju, ali Taylor je razrešila njene sumnje! „Kada sam otišla u studio pustila sam joj par pesama i dala mi je nekoliko saveta, zatim mi je rekla da su mi pesme stvarno kul“ otkriva Camila. Ove dve zvezde se jako dugo nisu videle ali moguće je da će se sresti na MTV EMA dodeli nagrada za koju se sumnja da će Taylor doći!

Camila sprema svoj nastup i iako je već imala nekoliko sjajnih momenata, ona veruje da će ovo biti njen nastup godine! „EMA bina je ogromna i verujem da ću obožavati ovaj nastup“ izjavila je ona. Dok proslavlja uspeh svog hita „Havana“, Cam prati izvođenja te pesme na američkom X Factoru – „Nisam stigla da gledam X Factor zaista, ali sam odgledala te delove na internetu i dopalo mi se“ zaključuje Cam.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Directioneri ih podržavaju: Taylor i Cara zahtevaju od Kendall da ostavi Harryja Stylesa?

2 thoughts on “Camila Cabello: Imala sam podršku Taylor Swift da napustim Fifth Harmony!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.