Camila Cabello: Shawn Mendes mi mnogo znači!

Camila Cabello blista u novom izdanju časopisa Variety što je ujedno bila prilika da po prvi put da novi intervju od kada je u aktuelnoj vezi sa Shawnom Mendesom o kome je i pričala u intervjuu, međutim ne spominjući i samu vezu sa pevačem o kojoj svi jedva čekaju da čuju detalje. Ona se dotakla i teme kako napreduje stvaranje muzike za njen novi album, kao i kako se oseća kada je njen život svakodnevno pod reflektorima!

Cam ističe da je emotivno drugačija u odnosu na period kada je izdala prvi solo album “Camila” prošlog januara, ali da je sada veoma zaljubljena i da to inspiriše pesme koje se pišu u sadašnjosti. “Zaljubljivanje je poput beskonačne količine nivoa, slojeva i uglova. Zaljubila sam se i otvorila, sve je napisano u sadašnjem trenutku,” objasnila ona. Pevačica dodaje i da je pre osam meseci započela rad na pesmi “Señorita” sa svojim bliskim prijateljom, a sada već i dečkom Shawnom Mendesom i ističe da je to bilo zabavno iskustvo. “Znam Shawna toliko dugo i mnogo je zabavnije raditi stvari i posao sa nekim ko vam mnogo znači,” priznaje Camila.

Ona se dotakla i teme svog života pod reflektorima i kako će to uticati na osobu koja je sa njom u romansi. “Pošto ovo radim već duže vreme, zaboravljam da sam poznata ličnost ili da me ljudi gledaju,” objašnjava ona, dodajući da joj je neprijatno da gleda fotografije za koje ne zna da su snimljene. “Iskreno mrzim to. Ne želim da živim život poput slavnih i izgledam savršeno u svakom momentu svaki put kad izađem iz kuće. Ignorišem to koliko god je to moguće. Ako ću izgledati kao taj dan i kamere su mi pred licem, nije me briga, jer sam izabrala da budem normalna i čovek,” zaključila je Camila.

Pročitajte još  Shawn Mendes pod pritiskom: Već me porede sa Edom Sheeranom!

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.