Camila Cabello: Šta sam naučila od Taylor Swift!

Camila Cabello je već velika zvezda, ali još ima mnogo toga da uradi pre nego što bude na nivou Taylor Swift čija karijera traje već više od decenije. Ipak, ona ističe da mnogo toga uči na njihovoj zajedničkoj turneji!

“Prvo mi se sviđa kako ona priča sa publikom”, kaže Camila. “Ona peva pred 60.000 ljudi svake večeri, ali ima taj dar da sve izgleda kao da priča sa jednom osobom u prostoriji”. Camila kaže da se nada da će jednog dana i sama imati ovako veliku turneju, ali i ističe da pre toga puno mora da uči. “Osećam da je još dalek put do toga, ali putovanje je zabavno”, zaključuje ona.

Camila se nakon kraće pauze vraća na scenu, pa je do kraja godine očekuju desetine koncerata sa Taylor, što uključuje samo nekoliko nastupa u Evropi i to na britanskim ostrvima. Camila je prethodno imala i kratku solo turneju koja takođe nije prilazila ni blizu našim krajevima.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Optužbe za rasizam na račun Camile Cabello zvuče jako pogrešno

2 thoughts on “Camila Cabello: Šta sam naučila od Taylor Swift!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.