Camila Cabello uzbuđena zbog turneje sa Taylor Swift, ona joj dala poseban nadimak!


Camila Cabello ne krije uzbzuđenje povodom odlaska na svetsku turneju sa Taylor Swift, a to je još jednom potvrdila na crvenom tepihu iHeartRadio Music Awardsa protekle noći!

“Za mene, ovo je ostvarenje sna. Prvi put sa je upoznala pre četiri godine na MTV Video Music Awardsu i tada sam joj rekla koliko mi znači i da me inspiriše. Ona je jedna od osoba koja me je inspirisala da pišem pesme, to je stvarno neverovatno,” rekla je Camila. Camila ističe da će im biti zabavno na turneji, ali otkriva da ona nema prevelike zahteve, odnosno neophodni su joj samo laptop, slušalice i tost sa crnim cimetom.

Od samog početka kada su se Taylor i Camila upoznale postale su stvarno dobre prijateljice. Nakon kraćeg druženja, Taylor joj je dala poseban nadimak “Baby C”. Taylor kaže da iza ovog nadimka nema nikakvog skrivenog značenja, već da samo ističe koliko energije Camila poseduje u sebi.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Ne bi da se meša: Ed Sheeran odbija da pomiri Katy i Taylor Swift!

One thought on “Camila Cabello uzbuđena zbog turneje sa Taylor Swift, ona joj dala poseban nadimak!

  1. Famozo, da li ce se nesto biti od one koncertne ankete? Nije bas pravedno sto je anketa bila dok je Tay bila na pauzi, sad je mnooooogooo popularnija! Da li ce nam doci Shawn ili Ari? Oni su pobedili!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.