Camila Cabello u novoj pesmi otkrila gde je imala prvi poljubac sa Shawnom Mendesom!

Camila Cabello je bila nedeljama uzdržana kad je započela vezu sa Shawnom Mendesom iako smo svi znali da je ludo zaljubljena, ali otkad je i sama priznala u kakvom je odnosu sa nekadašnjim prijateljem Shawnom, ni ona ne prestaje da izražava tu ljubav kroz intervjue i novu muziku!

Cam je zato na specijalnom Apple Music događaju puštala pesme sa albuma “Romance” za ograničen broj fanova, a najviše pažnje privukla je pesma pod nazivom “Used To This” u kojoj pominje detalje svoje veze sa Shawnom! “Ne, nisam nikad volela San Francisko, nisam nikad mislila da je nešto posebno, dok me ti nisi poljubio tamo. Ne, nisu mi se nikad sviđali vetroviti gradovi, ali možda je to jer sam s tobom, pa mi se svako mesto sviđa” peva Cam u jednom delu na koji je fandom posebno “odlepio”!

Sasvim je jasno da se radi o prvom poljupcu Cam i Shawna u San Francisku, a i Cam je uz pesmu ispričala kako je ona posebna za nju: “Pesma je o tome kad ste sa nekim predugo prijatelj i znate se predugo, a zatim uđete u vezu, pomislite kako je to prečudno, ali tako vam se sviđa i mogli biste da se naviknete na to” ispričala je ona. Ne znamo kada ćemo biti u prilici da čujemo pesmu, ali Camila će uskoro sigurno zakazati izlazak albuma!

Pročitajte još  Počinju kvalifikacije za hit godine: Odaberite pesme koje idu u finale izbora!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.