Camila Cabello raskinula sa dečkom, jačaju glasine o vezi sa Shawnom Mendesom!

Slučajnost? Camila Cabello snimila je veoma romantičan spot sa Shawnom Mendesom, a sad je objavljeno da je ona pre samo par dana odlučila da se raziđe sa svojim dečkom Matthewom Husseyem. Kako piše The Sun, nije bilo nikakve svađe ili drame već je Cam shvatila da se veza potrošila i da joj potrebna promena.

“Bila je to zajednička odluka. U prethodnih godinu i po dana mnogo vremena su provodili zajedno i žele da ostanu prijatelji iako svako ide svojim putem”, priča jedan izvor. Camila i Matthew prvi put su viđeni zajedno u februaru 2018. godine nakon dodele Oskara.

Ovo će samo pojačati glasine da su Shawn i Camila zajedno i da je samo pitanje momenta kad će oni to objaviti! Ono što je neosporno jeste da se njih dvoje fantastično slažu pa vest o romansi ne bi predstavljalo nikakvo iznenađenje. Zapravo, svi bi bili iznenađeni da se ovde ništa ne desi!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Govori o prijateljstvu: Camila Cabello predstavila dva nova singla!

3 thoughts on “Camila Cabello raskinula sa dečkom, jačaju glasine o vezi sa Shawnom Mendesom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.