Čak se i ljube: Camila Cabello i Shawn Mendes u strasnim zagrljajima na ulicama San Franciska! (video)

Camila Cabello i Shawn Mendes kao da će čitavu večnost pričati javnosti kako su samo prijatelji, ali tolika fizička bliskost dva prijatelja celom svetu je veoma čudna, i nije u pitanju samo njihova “gluma” u strastvenom spotu za pesmu “Senorita”, već su njih dvoje non stop na ulicama zajedno, i fotke koje rade paparaci uopšte ne izgledaju kao fotke najboljih prijatelja. Pogledajte i sami kako izgledaju njihove najnovije slike iz San Franciska, čak i poljubac koji su paparaci uhvatili videom!

Camila i Shawn se inače više i ne kriju na ulicama, pa se na internetu stalno pojavljuju njihove zajedničke fotke i strastveni zagrljaji, a isto se dogodilo i juče pre Shawnovog koncerta u San Francisku gde ga je ispratila i Camila, a izvor kaže da su izgledali jako blisko kao i uvek: “Definitivno izgledaju kao par, sve vreme su se držali za ruke i on je platio račun u restoranu” rekao je izvor. Dovoljno govori i video koji vidite ispod, na kome se Cam i Shawn vrlo očigledno ljube!

Dok Shawn i dalje tvrdi da mu je Camila drugarica, i Camila se oglasila u intervjuu o svom “retkom” odnosu sa Shawnom, ponovo ga ne nazivajući svojim dečkom. “Mnogo mu verujem, koliko god poteškoća da postoji u ovom poslu, on je tako normalan i retka osoba, kada sam sa njim ne brinem o tome što je on Shawn Mendes, on je jednostavno čovek, i to je predivno. Divan je osećaj znati da će ova osoba uvek biti tu, i da ćemo se uvek voleti” kaže ona, šta god ovo “uvek ćemo se voleti” značilo!

Pročitajte još  Dobila je i više nego što je tražila: Camila Cabello uspela da proda prostranu vilu za 4,3 miliona dolara!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

One thought on “Čak se i ljube: Camila Cabello i Shawn Mendes u strasnim zagrljajima na ulicama San Franciska! (video)

  1. Sto se mene tice, ovo je klasicna PR veza, zovu paparace da ih slikaju da bi oni mogli da promovisu svoju muziku. Postoje i dokazi da je sve lazno. Nemam nista protiv njih, ovo se cesto desava u zivotima poznatih, samo nemojte verovati svemu sto vidite

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.