Camila Cabello: Braniću moju vezu sa Shawnom Mendsom!

Dok Shawn Mendes još vrdula i ne bi baš puno da priča o Camili Cabello, ona sa druge strane u editorijalu za magazin Elle kaže da su njih dvoje zajedno, i otkriva koliko je zaljubljena! Ipak, Camila kaže i da će svim srcem boriti za to da ova veza poživi i da ne bude žrtva preteranog interesovanja medija.

“Ljudi nek pričaju šta god hoće. Mogu da nagađaju, ali u isto vreme, mi ćemo nastaviti da živimo svoje živote, uživamo u tome i bićemo zaljubljeni kao da smo sami na svetu. Tako ja želim da živim”, objašnjava ona. “Ne želim da nam se drugi mešaju u život. Želim da ovo bude samo moje i njegovo. Zato i ne pričam puno o tome, želim to da zaštitim.”

“Moja veza sa Shawnom je nešto najsvetije, meni najdragocenije”, dodaje Camila. “Želim da osetim da ta ljubav pripada meni i toj osobi, i nikome drugome. Koliko god da volim moj fandom, koliko god da volim ljude, ja svoj život živim najnormalnije moguće. Kad sam u vezi, neprijatno mi je da to u to uvlačim i druge”, zaključuje pevačica.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #209 - Glasajte za sve omiljene pesme!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.