Camila Cabello: Braniću moju vezu sa Shawnom Mendsom!

Dok Shawn Mendes još vrdula i ne bi baš puno da priča o Camili Cabello, ona sa druge strane u editorijalu za magazin Elle kaže da su njih dvoje zajedno, i otkriva koliko je zaljubljena! Ipak, Camila kaže i da će svim srcem boriti za to da ova veza poživi i da ne bude žrtva preteranog interesovanja medija.

“Ljudi nek pričaju šta god hoće. Mogu da nagađaju, ali u isto vreme, mi ćemo nastaviti da živimo svoje živote, uživamo u tome i bićemo zaljubljeni kao da smo sami na svetu. Tako ja želim da živim”, objašnjava ona. “Ne želim da nam se drugi mešaju u život. Želim da ovo bude samo moje i njegovo. Zato i ne pričam puno o tome, želim to da zaštitim.”

“Moja veza sa Shawnom je nešto najsvetije, meni najdragocenije”, dodaje Camila. “Želim da osetim da ta ljubav pripada meni i toj osobi, i nikome drugome. Koliko god da volim moj fandom, koliko god da volim ljude, ja svoj život živim najnormalnije moguće. Kad sam u vezi, neprijatno mi je da to u to uvlačim i druge”, zaključuje pevačica.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Počinju kvalifikacije za najveći hit 2017. godine: Odaberite pesme koje idu u finale izbora!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.