Liam novom pričom potvrđuje koliko ga je Zayn povredio

Više od četiri godine prošlo je otkako je Zayn Malik napustio One Direction, a te rane nisu zacelele. Liam Payne ističe da još uvek ima nerasčišćene račune sa nekim članovima grupe, ali da su sve to sitnice u odnosu na Zaynovo ponašanje, što on još uvek nije spreman da mu oprosti.

“Definitivno imam probleme sa nekim članovima grupe, da. Imali smo razlike u mišljenjima, ali sad smo stariji i neke stvari više nisu bitne”, ističe on. Ipak, Zayn je druga priča. “Mislim na Zaynov odlazak i način na koji je otišao, nismo ga čuli od tad. Nije rekao ni doviđenja, i da budem iskren, to je bilo zaista loše. U neku ruku čudno. Bilo je teško.”

I pored svega, Liam tvrdi da je Zayn veoma talentovan, da je najbolji pevač u One Directionu, ali i da to što nema hrabrosti da nastupa u javnosti predstavlja veliki problem. Liam je čak hteo i da mu pomogne! “Nisam hteo da on kroz sve prolazi sam. Mi smo kao grupa jedini znali kako mu je. Ja jednostavno ne znam šta bih radio sa njim. Nadam se da je on okružen dobrim ljudima, ali ne mislim da mi ostali možemo da mu pomognemo, zaključuje on. Liam je nedavno rekao da kad se 1D ponovo okupi, u njemu neće biti mesta za Zayna.

Pročitajte još  Pobeda je njegova: Biebs još ubedljiviji u Americi, sad prodaje duplo više albuma od 1D!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Liam Payne

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.