Taylor Swift se rasplakala uz pesmu Ariane Grande!

Iako Ariana Grande i Taylor Swift ne komuniciraju usled sukoba koji Tay ima sa Arinim menadžerom Scooterom Braunom, to ne znači da su njih dve u lošim odnosima! Da je tako, zar bi se Tay rasplakala tokom svog gostovanja u šou The Voice, a dok je slušala dve takmičarke koje pevaju “Almost Is Never Enough”?

Nakon što su 13-godišnja Chelsea i 14-godišnja Myla otpevale Arin hit, Taylor je imala suze u očima, a sve je prokomentarisala rečima, “Obećavam da sam stvarno ok u ličnom životu, ne plačem zbog nekih svojih problema”, šalila sa Taylor. “Kad sam započinjala, imala sam 10 ili 11 godina, ali dok gledam vas koji već imate muzički identitet, to me prosto kida. Raspala sam se. Bilo je to jako dobro, i to bih vam rekla koliko god godina da imate.”

Takvi komentari umalo da rasplaču devojčice kojima je Taylor idol! Kako se navodi, one su upravo pred njom imale najbolji nastup, jer se do sad činilo da im nedostaje samopouzdanje, zbog čega su i često grešile.

Autor: Famoza.net 

Foto: YouTube screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.