Besna: Camila Cabello blokira sve koji kažu da je njena veza sa Shawnom lažna!

Camila Cabello je blage naravi i na prvi pogled izgleda kao krhka, romantična duša, ali to ne znači da će posustati pred tračevima o sebi i svojoj vezi sa Shawnom Mendesom – iako ni ona ni Shawn nisu potvrdili vezu, svetu je očigledno da se među njima nešto dešava, jer su njih dvoje na ulicama nerazdvojni a oboje su singl!

Ipak, ako pitate mnoge, ova veza u neku ruku izgleda isforsirano zbog načina na koji ih paparaci snimaju, i mnogi zato tvrde da je ovo samo dobra promocija pesme “Senorita”. Camila svojim delima pak poriče ovo, jer kako se fanovi na Twitteru žale, ona je već blokirala bezbroj Twitter naloga koji procenjuju njenu vezu kao lažnu!

Međutim, jedan fan na Twitteru dao je drugačije mišljenje – on smatra da je naloge zapravo blokirao Camilin tim! “Iskreno, Camila je najmanje na Twitteru i već je govorila da ona pozajmljuje telefon od mame ili menadžera kada želi nešto da postavi ili interaguje sa fanovima, tako da ona i ne vidi mnogo hejta. U poslednje vreme dosta ljudi je blokirano, ali pre će biti da to čini Camilin tim da bi sklonio hejt od nje” napisao je fan. Kako se vama čini ova ideja?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  U pidžami: Camila sa Shawnom uradila svoju prvu tetovažu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.