Camila Cabello otkriva: Napisala sam mnogo muzike u izolaciji!

Koliko ste u karantinu bili produktivni? To je dobro pitanje za većinu nas, ali izgleda da su zvezde bile ozbiljno produktivne. Taylor Swift je za svega nekoliko meseci napisala ceo album i objavila ga nedavno pod nazivom “folklore“, a njena bliska prijateljica Camila Cabello, koja takođe dosta muzičkog materijala piše i smišlja sama, takođe je bila produktivna i sad otkriva da je dosta nove muzike na putu jer se bavila novim pesmama i bavi se još uvek jer ima slobodnog vremena!

Cam se oglasila na Instagramu o tome šta je radila u ovom periodu, a pored nje stoji gitara, naravno! “Šaljem vam svima mnogo ljubavi. Mnogo muzike sam napisala i ona stiže iz velike iskrenosti. Svakog dana se prisećam da je život trenutak, a ne prošlost ili budućnost. Budimo krajnje nežni, blagi, dobri jedni prema drugima danas” poručuje Camila.

Camila je i prethodno otkrila da ima “mali, zanimljiv projekat” na kom trenutno radi, i da ćemo moći da ga vidimo već za koju nedelju, što znači da je nova muzika stvarno iza ugla. Već više od deset nedelja Cam nije objavila nikakvu fotku sa Shawnom Mendesom, pa se ljudi pitaju da li je na tom polju sve kako treba, ali ne verujemo da se nešto loše dogodilo, jer priče o raskidu brzo putuju. Da li ste uzbuđeni zbog novog projekta Cam? Fanovi mogu da se raduju, jer pevačica osim što radi na muzici, radiće i na filmu, novoj verziji “Pepeljuge”!

Pročitajte još  Posvetio je sestri: Shawn Mendes uradio još jednu tetovažu

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.