Iznenađenje! Ed Sheeran i njegova žena čekaju dete, stiže već za koju nedelju!

Ed Sheeran živi svoju ljubav poput bajke – on i njegova supruga Cherry Seaborn znaju se od najmlađih dana, a danas su srećna porodica, a da sve bude još lepše, Ed je porodičan čovek i ništa mu nije bitnije od zajednice sa Cherry, pa ni karijera, i on se često povlači iz javnosti da bi provodio mnogo vremena van reflektora i bio sa dragom. On se zvanično povukao prošle godine u decembru i napisao na Instagramu da mu je “Divide” turneja mnogo toga donela, ali da je od 2017. godine bio stalno na nogama i da je vreme za pauzu.

Ed je tada napisao da je odlučio da pauzira karijeru jer je vreme da malo putuje, čita i odmara, ali kao što vam je već poznato, on i Cherry su se venčali u međuvremenu – sada imamo još lepše vesti, jer njih dvoje očekuju i bebu! S obzirom da su jako daleko od očiju javnosti, ovu informaciju nijedan medij nije imao mesecima, ali beba nije sveža, već će se i roditi za svega nekoliko nedelja.

Informacije je konačno dao jedan izvor za The Sun: “Ed i Cherry su na sedmom nebu zbog vesti o trudnoći. Jako su uzbuđeni, ali gledaju da ne dižu prašinu. Izolacija zbog korona virusa je bila sjajni izgovor da se stvari drže u tajnosti i da ih niko ne viđa, ali dan rođenja bebe se jako približio i sad su već tako uzbuđeni da pričaju o tome svojoj porodici i prijateljima” otkriva izvor, koji je očigledno takođe tek saznao.

Pročitajte još  Ed Sheeran i Justin Bieber optuženi za krađu pesme "I Don't Care"!

“Vrše se poslednje pripreme kod kuće za dolazak bebe, koja se očekuje krajem ovog leta. Veoma su u srećnom periodu i njihove porodice su van sebe od radosti i jedva čekaju da se beba rodi” zaključuje insajder. Ostaje da paru čestitamo, i da sačekamo da stignu vesti kada se beba rodi, jer pretpostavljamo da je i taj dan iza ugla!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ed Sheeran

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

2 thoughts on “Iznenađenje! Ed Sheeran i njegova žena čekaju dete, stiže već za koju nedelju!

  1. Pisite o Joe Jonasu i Sophie Tuner koji imaju dete,i Chris Pratt-u i Katherine Schwarzenegger koji takodje imaju dete. I naravno o Katy i Orlandu i Gigi i Zaynu kada im se budu rodila deca:) I Nicki Minaj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.