Nikad srećnija: Camila Cabello uživa u vezi sa Matthewom Hussey, ali ne priča mnogo o tome!

Camila Cabello ovih meseci živi najsrećnije dane svog života ikada – ali za to nije zaslužna samo karijera koja cveta, već i novi dečko!

Matthew Hussey i ona viđeni su zajedno u februaru u Meksiku na plaži, a tada je izvor rekao da Cam ovo uopšte nije očekivala ali da se oseća jako lepo. Međutim, Cam sada i sama kaže da nije samo da joj je lepo, već se oseća kao da je na sedmom nebu! „Presrećna sam u ovom periodu, toliko srećna da se pitam da li sam ikada u životu bila srećnija“ rekla je Cam pokušavajući da objasni svoja osećanja koja su očigledno ogromna!

Ipak, Camila je još uvek tajnovita kada je u pitanju ljubav, a tako će verovatno i ostati neko vreme. „Ja sam uvek bila osoba koja voli da sve zadrži za sebe. Najteži deo ove industrije bio je da prihvatim da neke stvari neće moći da ostanu privatne. Ali neke stvari ipak moram da štitim sama i ne delim ih sa drugima, zato ću samo reći: presrećna sam“ odgovorila je Cam.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Konačno i prava princeza: Camila Cabello dobila ulogu u novoj verziji „Pepeljuge“!

One thought on “Nikad srećnija: Camila Cabello uživa u vezi sa Matthewom Hussey, ali ne priča mnogo o tome!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.