Camila Cabello: Imala sam tikove, ovo prvi put priznajem javno!

Vogue godinama ima uspešnu emisiju “73 Questions” u kojoj šarmantni voditelj postavlja 73 pitanja poznatim ličnostima koje ga usput provode kroz svoj stan. U najnovijoj epizodi našla se Camila Cabello, koja je prilično raspričala o svojim planovima za karijeru, stvarima koje nikad nije priznala i odnosima sa svojom anksioznošću.

Camila je voditelja dočekala u procesu pisanja, o kome je odala par tajni i postupak po kome radi. Kako kaže, uglavnom joj prvo pada na pamet tekst pesme, a onda probava akorde i melodije koje joj zvuče kao tekst koji je napisala. Pošto trenutno radi na mjuzikl izdanju Diznijeve Pepeljuge, u kojoj tumači glavnu ulogu, Camila se otvorila i o svojim sličnostima sa ovom princezom. “Pepeljuga me inspiriše. Volim da živim u tom magičnom svetu gde se veruje u ljubav, snove i sve dobro jer ja želim da budem takva. Mislim da želim da vidim magiju u životu i da se bezuslovno borim za svoje snove”.

Na pitanje šta je nešto što mnogi ne znaju o njoj, rekla je da uz svaki (baš svaki) obrok voli da pojede bananu, da li je to kolač, pica, pasta… Takođe je rekla da je kao mala imala tikove i nije mogla da prestane da podiže svoje nozdrve i da je to stvar koju nikad nije javno rekla. Camila je posebno otvorena bila kada je izjavila da ne voli da čita vesti o sebi jer je uglavnom povređuju, sprečavaju da bude svoja i čine uznemirenom.

Pročitajte još  Uhvaćeni: Shawn i Camila se ljubili na plaži!

Usput je pomenula i svoju anksioznost i strah pred javne nastupe koji je prati još od detinjstva “Ponekad bismo otišli na porodično okupljanje i sve bi to bilo previše za mene, pa bih se rasplakala”. Camila nije rekla ništa o svojoj vezi sa Shawnom Mendesom što nas je prilično iznenadilo, ali kroz ovaj video mogli smo da je upoznamo mnogo bolje, a i da vidimo magičnu kuću u Engleskoj u kojoj ona trenutno boravi.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

One thought on “Camila Cabello: Imala sam tikove, ovo prvi put priznajem javno!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.