Kako je sve počelo? Camila Cabello predstavlja svoj dokumentarac “Made in Miami”!


Camila Cabello je nedavno istakla kako želi da živi normalan život kao i svi ostali ljudi, pod tim misleći da želi da sačuva privatan život što dalje od očiju javnosti. Ona je odlučila da nam juče predstavi svoj Youtube dokumentarac “Made in Miami” u kome nam priča o svom putu do slave!

Dokumentarac traje nešto manje od 20 minuta i objavljen je juče, a već dostiže preko 500 hiljada pregleda. U ovom kratkom dokumentarcu možemo videti i čuti priče njene porodice i bliskih prijatelja, a isto tako predstavljeni su Camilino detinjstvo, dolazak u Majami, karijera u Fifth Harmonyju i početak solo karijere. Camila tvrdi da snimanje uopšte nije bilo lak posao za nju i njenu porodicu koja ne voli da priča za kamere, dok za sebe kaže da je inače zatvorena osoba, ali da radi da promeni to zbog raznih intervjua koje daje.

“Tako sam ponosna na dokumentarac,” započela je Cam i dodala: “To je definitivno najintimnija stvar koju sam uradila. Ovo je najdalje gde sam pustila ljude da saznaju nešto o meni, veoma sam zatvorena osoba i oduvek sam bila takva. Zato sam loša u društvenim mrežama i ne postavljam dovoljno objava…”

I ako njenoj porodici nije bilo jednostavno da uradi ovo, drago joj je što su se svi našli u ovako važnom projektu. Dokumentarac govori i o njihovom kubanskom poreklu i preseljenju u Majami dok je Camila bila mala. “Veoma sam ponosna što smo podelili našu priču i probleme migranata,” priznala je. Uvek će biti vezana za svoj dom, ali i Majami smatra svojom kućom, zato što ju je učinio onakvom osobom kakva je sad. Odvojite malo vremena i pogledajte ovaj interesantan dokumentarac i saznajte kako je sve počelo za devojku koja već sada ima veoma uspešnu karijeru.

Pročitajte još  Camila Cabello: Kako sam upoznala Taylor Swift i zašto sam napustila Fifth Harmony!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Camila Cabello

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

One thought on “Kako je sve počelo? Camila Cabello predstavlja svoj dokumentarac “Made in Miami”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.