Ozbiljna bolest: Lana Del Rey otkazala čitavu turneju u Evropi!

Lana Del Rey trebalo je da već 21. februara krene na turneju po Evropi time što će održati koncert u areni u Amsterdamu, ali ne samo da je taj nastup otkazan, već i ostatak turneje na našem kontinentu. Njeno zdravstveno očigledno je veoma ozbiljno s obzirom da je bila prinuđena na takvu odluku.

Kako prenosi BBC, Lana je otkazala i sve nastupe u okviru posebne turneje po Ujedinjenom Kraljevstvu, a ona se pismom obratila fandomu. “Žao mi je što sam vas sve izneverila u poslednjem momentu, ali bolest me je iznenađujuće obuzela pa sam izgubila glas. Doktor mi je predložio četiri nedelje odmora u ovom momentu. Žao mi je što sam vas sve izneverila, ali moram se oporavljati. Voli vas Lana.” Turneja je inače definitivno otkazana, a ne pomerena, pa će svi koji su kupili karte dobiti svoj novac nazad. Pošto nas to često pitate – moramo da napomenemo da ovo pravilo uvek važi i u našem regionu. Ukoliko se desi da neki izvođač zakaže koncert, vi kupite karte a on ga ipak otkaže, imate pravo da vam se vrati sav novac.

Lana inače planira da u junu nastupi na čuvenom po blatu ali i sjajnoj muzici festivalu Glastonberi, gde će na sceni biti i Taylor Swift, ali teško je da će pevati numeru koju je snimila sa Arianom Grande. Kad je reč o Lani, nama je bezbroj puta potvrđeno kod organizatora da su oni veoma zainteresovani za nju, ali da jednostavno nije bilo prilike da se finansijski napravi ponuda koja bi odgovara njoj, a da pritom cena ulaznica za nastup ne bude neprihvaljiva za naše sve siromašnije zemlje, što se posebno odnosi na Srbiju. Zato nam ostaje teoretska šansa da je vidimo na nekom od festivala u regionu, mada bi to predstavljalo neverovatno iznenađenje, ali i iskakanje iz tradicionalnog šablona koji podrazumeva da se sto puta pozivaju isti muzičari za koje publika ispod 40 godina i nije preterano zainteresovana.

Pročitajte još  Počinje nova era: Lana Del Rey krenula u promociju albuma!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Lana Del Rey

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.