Dirljivo: Billie Eilish iznenadila požrtvovanu devojčicu!

Poznate ličnosti često usrećuju svoje fanove iznenadnim posetama u dogovoru sa voditeljima emisija, bolnicama i organizacijama. Billie Eilish je ovoga puta iznenadila šesnaestogodišnju Marissu, koja se brine o svom bratu koji ima poteškoća u razvoju, kao i o majci koja ima dijabetes. Ova hrabra i požrtvovana devojka pozvana je da gostuje u radio emisiji “Capital Breakfast”, a tom prilikom ju je iznenadila Billie.

U razgovoru sa Romanom, voditeljem emisije, Marissa je rekla da joj je svakodnevnica uglavnom ispunjena obavezama oko škole i brige o majci i bratu, ali da pokušava da balansira i izlaske sa prijateljima što više može. Kako kaže, prijatelji su puni podrške, ali nikad neće kompletno razumeti njene muke “Imam divne prijatelje, ali ne razumeju. Nisu mladi negovatelji, pa nisu u mom položaju. Ne mogu se saosećati sa mnom, ali oni će uvek biti tu da me podrže ako se osećam loše. Ali oni nikada neće znati kako je to biti u mojim cipelama.”

Tokom potresnog razgovora, Billie je neprimetno ušla u prostoriju i stala iza Marisse, kojoj je potom rečeno da njen idol stoji iza nje. Neposredno pre nego što se okrenula, Marissa je bila usred razgovora o tome koliko joj Billiena muzika pomaže prilikom stresnih trenutaka “Njena muzika je takva da, kad god sam smorena i depresivna i imam dug dan, samo uđem u svoju sobu, legnem u svoj krevet i razvalim slušalice. Nije me briga da li ću da ogluvim”.

Billie i Marissa podelile su prilično emotivan momenat, Marissa je bila na ivici suza, a Billie i voditelj presrećni što su uspeli da je iznenade na tako lep način.

Pročitajte još  Zasenjena: Sestra Camile Cabello više voli Billie Eilish!

Autor: Famoza.net

Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

2 thoughts on “Dirljivo: Billie Eilish iznenadila požrtvovanu devojčicu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.