Camila Cabello: Ja sam Lovatic, Demi mi je idol!

Već svi napamet znamo koliko je Camila Cabello obožavala One Direction a u novom intervjuu ona se osvrnula na nešto manje poznato, a to je činjenica da jako ceni Demi Lovato i da je ona imala veliki uticaj na njenu karijeru.

“Osmeh mi je na licu kad mi kažu da pevanjem podsećam na Demi! To je neverovatno. Obožavam je”, priča ona. “Takvi komentari mi ulepšaju dan a ona me oduvek održava i divna je. Kad sam imala 15 godina počela sam da objavljujem obrade pesama na YouTube-u a jedina koju sam ostavila je ‘Skyscraper’ Demi Lovato. Ona je jedna od devojaka na koje se ugledam.”

“Bila sam veliki, veliki Lovatic, volela sam sve njene pesme. Jako sam volela album ‘Unbroken’ i njenim ranim pesmama kao što su ‘Trainwreck’ i ‘La La Land’. U ono vreme kad je nastupala sa gitarom, zna sve pesme sa tog albuma. Mnogo je uticala na način na koji pevam”, zaključuje Camila.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Čudno priznanje Demi Lovato: Moje omiljeno jelo su šolje za čaj i kafu! (video)

One thought on “Camila Cabello: Ja sam Lovatic, Demi mi je idol!

  1. Baš mi je drago da toliko voli Demi, a i Demi hoće da joj obradi pesmu! Jednog dana će da postane mega zvezda!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.