Veliki povratak: BTS najavljuje “Map Of The Soul: 7”!

Bio je plan već neko vreme da BTS objavi detalje vezane za novi album, a fanovi su čak i pogađali ime i temu albuma na osnovu nastupa i tragova koje su momci ostavljali poslednjih dana i nedelja. Ipak, pošto većina teorija nije tačna za album, ali su pogodile temu priče, BTS je konačno otkrio kako će se novo izdanje zaista zvati – nosiće naziv “Map Of The Soul: 7” i već je objavljeno kad fanovi mogu da očekuju iznenađenja!

Kako ste već i navikli, u svetu K-popa sve je do poslednjeg detalja isplanirano, tako da je i cela kampanja oko novog albuma osmišljena i poklonjena fanovima u vidu mape! Menadžment BTS-a objavio je “mapu” da se slaže sa temom “Map Of The Soul” u kojoj je podelio novosti o BTS-u u četiri faze, a to posebno raduje fandom jer nijedna nedelja neće ostati bez novog sadržaja od benda! U planu je da album bude objavljen 21. februara, ali do tada vam neće biti dosadno jer je program vezan za album već krenuo!

Prva faza počela je već juče, 10. januara, kada su momci objavili prvi trejler za album pod nazivom “Shadow” – u trejleru možete videti Sugu kako repuje o velikim snovima i planovima, kako želi da bude zvezda, bogat i uspešan, pa se kreće kroz futuristički univerzum dok ga presreću razne prepreke, pa i senke kako sugeriše naslov “Shadow”. Figure koje ga presreću su njegove druge strane ličnosti, više njegovih ega i želja i nagona.

Pročitajte još  Tini, M&M, Demi i BTS: Pogledajte Famoza News koncertni specijal!

3. februara izlazi trejler i pod nazivom “EGO”. U februaru će se momci zatim fokusirati na fotke, pa će 17. februara objaviti kompletnu listu pesama. Spot za uvodni singl očekujte 28. februara, a 21. ćete već moći da slušate album!

Da podsetimo naš BTS Army, u mogućnosti ste da glasate na Famoza Fandom Awards za BTS Army kao fandom koji je najviše porastao.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/BTS

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Zvezda na društvenim mrežama: Biebs nije uspeo da sruši BTS, napredak Ari, Demi i Sel!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.