Da li je Ariana Grande u kontaktu sa kolegom iz “Victoriousa”, Leonom Thomasom?

Nova godina ljudima donosi razmišljanja o prošlosti i planove o budućnosti, pa se uglavnom svi prisećamo starih dana i ljudi s kojima možda više nismo u kontaktu. Ovih dana već smo pisali da li se ekipa “iCarly” i dalje druži, pa i Miranda Cosgrove i njena nekadašnja najbolja drugarica Jennette McCurdy, a sada analiziramo da li je Ariana Grande ostala u kontaktu sa svojim drugom iz “Victorious” dana, Leonom Thomasom!

Verovatno ćete biti iznenađeni činjenicom koliko su Ariana i Leon zapravo održali blizak odnos, mnogo više nego što je to inače slučaj sa serijama koje su snimane pre mnogo godina! Prvenstveno ističemo društvene mreže koje su u novo doba pokazatelj s kim ste dobri a s kim ne, a Ari i Leon se prate na Instagramu i vrlo često lajkuju, pa i komentarišu objave jedno drugom!

Da se vratimo u 2013. godinu, koja je dodatno zbližila Leona i Ari kad je on pomogao u pisanju njenih pesama “Baby I,” “Honeymoon Avenue,” “Tattooed Heart,” “Lovin’ It,” i “You’ll Never Know.” Thomas je kasnije tokom godina pričao kako je boravak sa Ari u studiju tekao prirodno i kako je bilo interesantno iskustvo.

Leon i dalje često objavljuje videe sa Ari iz prošlosti na svom Instagramu što govori o tome da mu je i dalje bitna, a ona je njega pozvala na svoju žurku za Noć veštica 2019. godine, što govori o tome da se oni i viđaju! Jako nam je drago što neka prijateljstva zaista opstaju.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Teen Choice Awards: Potpuna dominacija Sel, Biebsa, 1D i PLL, pobede i za Ari i Demi, ništa za Tay!

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.