Famoza Fandom Awards: Glasajte za najbolji novi fandom i fandom koji je najviše porastao!

U nedelju smo objavili sve nominacije za ovogodišnji Famoza Fandom Awards, a kao što smo i najavili, već u ponedeljak kreće glasanje u pojedinim kategorijama. Već po tradiciji, startujemo sa glasanjem za najbolji novi fandom i fandom koji je najviše porastao, a ono će trajati tri dana!

Pravila su izuzetno jednostavna – možete glasati u obe kategorije na svakih 24 časa, a dozvoljeno je i da u svakoj kategoriji glasate za više fandoma, ukoliko ne možete da se odlučite! Glasanje će trajati do petka u 18h, a nakon toga proglasićemo ovogodišnje pobednike! Prošle godine najbolje novajlije bili su fanovi eMMe Gunnarsen, a najviše su porasli MMeri. Ni eMMA ni Marcus i Martinus ove godine nisu u ovim kategorijama, pa ćemo dobiti nove pobednike!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Selena Gomez: Moji Selenatori će promeniti svet, NIKAD ih se neću odreći! (video)

9 thoughts on “Famoza Fandom Awards: Glasajte za najbolji novi fandom i fandom koji je najviše porastao!

  1. Stay, Atiny, Once, Army and Blinks! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

  2. Zasto nema Tini . Ali najbolji novi fandom je Eyelashes a fandom koji najvise porastao su Selenatori [bar ja tako mislim]

    1. Pa nema jer nije ni novi fandom, a nije ni da su Tinisti porasli u prethodnih godinu dana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.