Famoza Fandom Awards: Glasajte za najbolji novi fandom i fandom koji je najviše porastao!

U nedelju smo objavili sve nominacije za ovogodišnji Famoza Fandom Awards, a kao što smo i najavili, već u ponedeljak kreće glasanje u pojedinim kategorijama. Već po tradiciji, startujemo sa glasanjem za najbolji novi fandom i fandom koji je najviše porastao, a ono će trajati tri dana!

Pravila su izuzetno jednostavna – možete glasati u obe kategorije na svakih 24 časa, a dozvoljeno je i da u svakoj kategoriji glasate za više fandoma, ukoliko ne možete da se odlučite! Glasanje će trajati do petka u 18h, a nakon toga proglasićemo ovogodišnje pobednike! Prošle godine najbolje novajlije bili su fanovi eMMe Gunnarsen, a najviše su porasli MMeri. Ni eMMA ni Marcus i Martinus ove godine nisu u ovim kategorijama, pa ćemo dobiti nove pobednike!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Sandra nam šalje kviz o Arinim fotkama na Instagramu!

9 thoughts on “Famoza Fandom Awards: Glasajte za najbolji novi fandom i fandom koji je najviše porastao!

  1. Stay, Atiny, Once, Army and Blinks! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

  2. Zasto nema Tini . Ali najbolji novi fandom je Eyelashes a fandom koji najvise porastao su Selenatori [bar ja tako mislim]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.