Selena Gomez pokazuje novu tetovažu u spotu za “Rare”!

Glasine su bile tačne! Na dan izlaska svog novog albuma “Rare”, Selena Gomez objavila je i spot za istoimenu pesmu u kojoj nam pokazuje i do sad neviđenu tetovažu. Doduše, za nju smo znali da postoji i da je posvećena njenoj operaciji transplantacije bubrega, ali ovo je prvi da možemo da je vidimo.

Tetovaža se nalazi na njenoj desnoj ruci i prilično je jednostavna, jer na njoj stoji datum operacija koja joj je posle mnogo komplikacija spasila život. Istu takvu tetovažu ima i njena drugarica Francia Raisa koja joj je i donirala jedan svoj burbeg. Sam spot je nešto prelepo, s obzirom da Sel vidimo u božanskom izdanju dok sama tumara i igra u prirodi. Za mnoge, “Rare” je jedna od najboljih pesama na albumu a ovakav video savršeno ide uz nju!

Pevačica inače kaže da nikad neće biti previše oskudno odevena u svojim spotovima a kao razlog navodi svoj mlađu sestru! Kad je tokom promocije njenog albuma pušten isečak iz spota “Hands to Myself” gde je praktično samo u crnom donjem vešu, Sel je to prokomentarisala rečima, “Nisam znala da ćete pustiti taj video, moja sestra je ovde… Rekla sam sestri da takve videe više neću snimati. Po meni su oni nepotrebni.”

Ona je otkrila i kako je na albumu “Rare” radila bukvalno do poslednjeg dana! “Mi smo bukvalno do poslednjeg dana pisali muziku i to za pesmu za koju smatram da je jedna od najvećih do sad. Mislim da sam u prethodnih par godina ili tokom čitava decenije patila. Mislim da me je taj bol sputavao da radim više, i kad je u pitanju kreativnost i količina sadržaja, vezano za to što sam htela da kažem.” Sel kaže i da nema nameru da menja ljude sa kojima radi gde pre svega ističe Juliu Michaels kao jednu od retkih osoba u koje ima potpuno poverenje.

Pročitajte još  Selenin prijatelj zabrinuo javnost: Ne znam šta joj je!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.