Šta vi mislite? BTS Army ima mnogo teorija vezanih za ime novog albuma BTS-a!

Vreme u kom se muzika najavljivala “na jednostavan način” odavno je iza nas – sada najpopularnije zvezde svetske scene uvek pokušavaju na sve načine da svoje fanove podstaknu na razmišljanje i da zagolicaju njihovu maštu kada najavljuju novi projekat! To najbolje znaju Swiftieji, jer su se oni dugo mučili pre nego što je Taylor u Livestreamu otkrila kako će se njen novi album zvati, a slično je i K-pop fanovima jer BTS voli takođe od svojih albuma da napravi priču! Kada je vreme da nova priča počne, BTS Army je na zadatku da otkrije o čemu se ovoga puta radi!

Najznačajnija dodela nagrada u Južnoj Koreji je svakako Melon Music Awards, pa svako pojavljivanje BTS-a na ovom događaju dobra je prilika da momci zagolicaju maštu megafandoma, a momci će verovatno ostavljati tragove i na sutrašnjem nastupu, i Jingle Ball festivalu 6. decembra! Da podsetimo, BTS-ov album “Map Of The Soul: Persona” počiva na psihologiji i prvenstveno na teoriji Karla Gustava Junga, a fanovi su prilično sigurni da je i ovaj album predodređen da bude trilogija, kao albumi “Love Yourself”. Ako je verovati teorijama fanova, album koji nam sledi zvaće se “Map Of The Soul: Shadow” a zatim će uslediti “Map Of The Soul: Ego”!

Fanovi su primetili da se reči “Shadow” i “Ego” ističu i tokom nastupa i da momci pokušavaju da nagoveste da te reči imaju dublje značenje, i da će najpre izaći “Shadow” a zatim “Ego”, međutim, neki članovi BTS Army fandoma kažu i da je moguće da će sledeći album biti dupli, “Shadow” sa jedne a “Ego” sa druge strane, kao dva dela ličnosti koja se dopunjuju. “Senke su u nastupu bile samo projektovane, a projekcija je vezana za ego, predstavljanje svoje ličnosti” smatra jedan fan. Kako se vama čine ove teorije i imate li neku svoju? Podelite je sa nama!

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Koncerti u Srbiji i Hrvatskoj 2020: Ko nam dolazi i ko bi sve mogao da dođe?

Foto: Instagram/BTS

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.