BTS već prodali 2,6 miliona primeraka albuma koji nije ni izašao!

Teško je rečima opisati koliko se sa nestrpljenjem očekuje novi album sastava BTS koji nosi naziv “Map of the Soul Persona”, ali neka to probaju da objasne brojke! Naime, album je pušten u pretprodaju 13. marta a podaci za prvih pet dana govore da ga je kupilo 2,6 miliona ljudi. Primera radi, dosadašnjh rekorder, “Love Yourself: Answer” otišao je u 1,5 miliona primeraka ukupno u pretprodaji!

Zvanični podaci govore da su BTS prošle godine imali drugi treći najprodavaniji album godine, pa je tako “Love Yourself: Tear” otišao u 2,3 miliona primeraka, a “Love Yourself: Answer” u 2,7 miliona. “Map of the Soul: Persona” pojaviće se u prodaji 12. aprila, a naravno, mi ćemo ponuditi mogućnost da ga naručite! Po svemu sudeći, plan je da momci na svakih nekoliko meseci izbace novi album iz “Map of the Soul” edicije, a verovatno je da će ih biti četiri!

Autor: Famoza.net

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “BTS već prodali 2,6 miliona primeraka albuma koji nije ni izašao!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.