BTS Bang Bang Con nije ni besplatan, ni jeftin!

Iako je bilo najava da će predstojeći Bang Bang Con. što je u stvari koncert uživo BTS-a biti besplatan, realnost je mnogo drugačija! Za gledanje nastupa momaka moraće da se kupi karta, a ona nije nimalo jeftina, što će gotovo sigurno odbiti najveći deo fanova iz regiona. Ipak, nije sve baš toliko crno kako se možda čini!

Bang Bang Con The Live organizuje se nakon velikog uspeha strimovanja starih nastupa grupe na YouTubeu, ali ovo će dakle biti koncert uživo, sasvim moguće i jedini u ovoj godini zbog epidemije korona virusa koja je BTS naterala da svoju turneju odlože. Početak koncerta je u nedelju, 14. juna u 11 prepodne po našem vremenu, ali isto treba reći da će svi koji kupe karte moći da ga gledaju i u snimku.

Cene karata za naše pojmove su astronomske, s obzirom da su 31 evro! Karte možete dobiti i jeftinije, ali prethodno onda morate platiti članstvo u Global Official Fanclub Army, što košta još 23 evra! Ako ste ipak zainteresovani, karte možete kupiti ovde. Utehu može da predstavlja to što jedna karta dozvoljava gledanje sa dva uređaja istovremeno, pa sa nekim možete podeliti trošak karte!

Kad je reč o nastupu, o njemu se zna iznenađujuće malo! Sve što nam je poznato jeste da će se akcija snimati sa šest kamera, a svako ko kupi kartu moći će da bude režiser, i da ima pristup svim kamerama, pa čak i da gleda nastup iz više uglova na svom ekranu! Isto tako, najavljuje se da će biti titlova i na engleskom, a gledanje će biti moguće i sa kompjutera i sa pametnih telefona. Naravno, savetuje se da koncert gledate preko brze i pouzdane internet konekcije, a opcija gledanja preko računara je naravno najbolja i zbog kvaliteta slike i zbog stepena kontrole koji imate!

Pročitajte još  Radio Disney Music Awards: BTS odneo najviše pobeda, nagrade i za Camilu, Shawna i Bebe Rexhu!

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “BTS Bang Bang Con nije ni besplatan, ni jeftin!

  1. Cena karte je poprilicno niska cak i za nase standarde. Ako uzmemo u obzir da Cecine karte kostaju po 1500 da stojite u milijarditom redu na Uscu, a VIP loze u Areni i po 10 hiljada dinara, 31 euro nije uopste skupo, imajuci u vidu da gledate preko kompjutera i imate sve te opcije reziranja i kontrole kamera u realnom vremenu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.