Arini saradnici otkrivaju: Pesma “Bang Bang” je njena velika greška!

Ariana Grande već godinama radi za izdavačku kuću Republic Records u okviru Universala, a potpredsednica ove kompanije Wendy Goldstein ispričala je Billboardu kakav su rat morali da vode sa njom da bi je ubedili da snimi pesmu “Bang Bang.”

“Ona je sa nama bila od svoje 16. godine i pokušavali smo da pronađemo kakav zvuk joj najviše odgovara. Kad je reč o ‘Bang Bang’, ona nije živa htela da se ta pesma nađe na njenom albumu”, priča Wendy. “Ja sam znala da će ta pesma biti hit i nisam htela da je izgubimo pa da ona ode negde drugde. Onda sam počela da je šaljem drugim izvođačima. Dopala se Nicki Minaj i dopala se Jessie J. Njih dve su snimile svoje verzije, spojili smo je sa Arianinom i pokazali smo je. Tek tad je shvatila i rekla nam, ‘O moj bože, u pravu ste; ovo je sjajno’. Nekad morate dodatno da radite da bi nešto ispalo sjajno.”

Ona objašnjava da bi pesma pripala Jessie J da joj se i tad nije svidela. “Iako je ona na kraju pristala, mislim da joj je sad jako krivo što to više nije samo njena pesma, iako se našla na njenom albumu ‘My Everything’. To znači da se ova pesma nikad neće smatrati nečim što je 100% njeno i za šta sav novac pripada njoj. Mislim da je naučila nešto iz toga”, zaključuje ona.

Pročitajte još  Istina ili laž? Jovana nam šalje svoj kviz o Ariana Grande!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.