Selenin prijatelj zabrinuo javnost: Ne znam šta joj je!

Selena Gomez već je jako dugo na psihijatrijskom lečenju, a sam odlazak na kliniku iznenadio je javnost jer se činilo da je sve u savršenom redu. Kako navodi njen prijatelj i tatu umetnik Keith McCurdy (poznatiji kao Bang Bang), ni on sam ne zna o čemu se radi jer kaže da nije primetio bilo kakav problem.

“Baš pre nego što je objavljeno da ona ide na lečenje, razgovarao sam sa njom. “Dogovarali smo se dođe i uradi tetovaže sa par prijatelja, a delovala je vrlo srećno. Poslala mi je i video i pokazala što je to htela da uradi.” Međutim, do toga nikad nije došla jer je Sel otišla na lečenje, kako se navodi zbog napada panike i emotivnog sloma jer joj se fizičko zdravlje pogoršava.

Bang Bang je jako blizak i sa Demi Lovato kojoj je takođe radio mnoge tetovaže, pa ističe da se raduje što se njeno stanje popravlja. “Razumem je i saosećam sa njom. Jako je hrabra… Mnogo sam pričao sa njom o drogiranju i mukama sa tim. Nisam razgovarao sa njom otkako joj se to desilo, ali poslao sam joj poruku i rekao da je volim”, priča on.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Ko to još sme da uradi? Selena Gomez izašla u grad u spavaćici pa škrabala po zidu!

One thought on “Selenin prijatelj zabrinuo javnost: Ne znam šta joj je!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.