BTS će imati koncert uživo onlajn za tačno mesec dana!

Par nedelja nakon što su definitivno odložili svoju čitavu turneju, BTS se vraćaju sa radosnim vestima za fandom! Naime, oni će 14. juna organizovati događaj pod nazivom “Bang Bang Con The Live”, što je u stvari njihov onlajn koncert! Ono što je lepo to je i da termin odgovara nama koji živimo u Evropi!

Da budemo do kraja jasni, ovaj koncert održava se 14. juna u 18h po korejskom vremenu, što kad se prevede na vreme u Srbiji ispadne 14. jun ali u 11h prepodne! Time smo definitivno bolje prošli od stanovnika Severne Amerike, jer tamo prenos počinje između 2 i 5 ujutru! Kako objavljuje Variety ovaj nastup će trajati oko 90 minuta, ali to neće biti kraj, jer će nakon toga uslediti i još sadržaja. Kako će sve tačno izgledati, saznaćemo narednih nedelja.

Ono što znamo jeste da će ovo biti besplatan nastup koji će se prenositi na raznim društvenim mrežama, pa očekuje da kao i uvek na spisku bude i YouTube. Mnogi veruju da se sve ovo dešava upravo jer je fandom sjajno reagovao na snimke koncerata i fan meetinga koje je BTS strimovao, a koje je u jednom momentu zajedno gledalo preko 2,2 miliona ljudi. Zato nam se čini da će ta brojka biti enormno veća kad u pitanju događaj koji se dešava uživo!

Pročitajte još  Jezivo: Momak potrošio 100.000 evra da izgleda kao Jimin iz BTS, pa mu posvetio i spot

Do tad, momci uglavnom rade svoje solo projekte, a Suga danas dobija pohvale od svoje koleginice IU sa kojom je snimio duet “Eight”. “Kao što je Suga rekao, sve je išlo jako brzo”, priča ona. “Nismo uopšte mnogo razmišljali. Suga mi je poslao pesmu, ja sam napisala melodiju i poslala je njemu. Sve je tako urađeno, odjednom. Posle toga smo odmah snimili i za to sam zahvalna”. Ova numera inače je najprodavanija u Americi kad je reč o “World” listama, odnosno pesmama koje ne dolaze sa engleskog govornog područja.

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “BTS će imati koncert uživo onlajn za tačno mesec dana!

  1. Imamo koncerta za 1 mjesec dana i dobiti cemo 3 albuma u 2020 godini. Ipak nije sve propalo <3 <3 <3

  2. Hoce li oni pjevati uzivo ili ce prikazivati svoje koncerte kao i na Bang Bang Con-u?? <3 <3 <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.