BTS najavio besplatan koncert, evo kako da prisustvujete!

Kompanija benda BTS vuče veoma mudre poteze ovih dana – oni su promenili naziv iz BigHit u Hybe i sada poseduju karijere Ariane Grande, Justina Biebera i Demi Lovato, stvarajući globalno tržište. U svemu tome, oni nalaze sjajne načine da privuku još novih BTS Armyja, pa pored onlajn koncerata koji su se već plaćali, momci će ovaj put da održe koncert koji će biti potpuno besplatan!

Koncert će se održati na YouTube kanalu Bangtan TV i biće potpuno besplatan – nećete morati da plaćate članstvo nalogu kao što je bio slučaj sa “The Show” BLACKPINK. Koncert će ovaj put nositi naziv “Bang Bang Con 21” i održaće se u subotu, 17. aprila u 8 ujutru po našem vremenu. Što se iznenađenja tiče, priča se da će jedan od članova izbaciti i mikstejp tog dana!

Prethodni BTS onlajn koncert prikupio je preko 50 miliona pregleda u 24 časa, tako da se dosta očekuje i od ove godine. Ovo je već treći onlajn BTS događaj, a drugi lajv koncert. Ovakav vid koncerata samo je zamena za prave nastupe, jer u doba korona virusa nije moguće organizovati prave svirke.

Momci su nedavno objavili i singl “Film Out” koji je navodno prvi singl njihovog novog albuma “BTS, The Best” koji se očekuje oko juna ove godine. Možda će koncert imati i neko takvo iznenađenje?

Pročitajte još  Koji su to preslatki momenti između BTS i TXT članova?

BTS je u međuvremenu malo pričao i o tome kako će se jednog dana vratiti pravim koncertima, i kada taj trenutak dođe, oni neće pozdraviti publiku. Da li i vama ovo zvuči čudno? Kada čujete koji je razlog, ova priča biće vam preslatka!

“Za vreme našeg prvog koncerta nakon pandemije, nećemo pozdraviti fanove, samo ćemo pevati pesmu za pesmom, jer dugo nismo imali priliku pravo da nastupamo” započinje Jimin, a Suga i J-Hope dali su i pravi razlog za to!

“Kad bismo pozdravili sve ljude, svi bi počeli da plaču, i onda bismo uplakani nastupali” priznaju momci. Preslatko, zar ne?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/BTS

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Zvezde na društvenim mrežama: BTS na vrhu, sjajne Selena i Demi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.