Ariana Grande brutalno iskrena: Neću više da pevam “Bang Bang”, nisu mi dali da “R.E.M.” bude sledeći singl!

Ariana Grande je početkom ove nedelje bila vrlo raspoložena da razgovara sa fandomom preko Twittera a tom prilikom je bila vrlo iskrena u pogledu svoje naredne turneje ali i toga šta planira u bliskoj budućnosti.

Upitana da li će ići na turneju da promoviše svoj aktuelni ili buduću album, Ari je rekla, “To zvuči baš lepo. Imam mnogo novog materijala + stare stvari (pesme koje volimo). Mislim, sem ako ne želite opet da slušate ‘Bang Bang'”, na šta joj je neko odgovorio, “Devojku, neću više to nikada da čujem”. Ari je bila zadovoljna time pa je dodala, “Hvala bogu, idem odmah da pokažem ovo mom timu.”

Ari se osvrnula i na sadašnjost, pa nije izdržala, a da ne prokomentariše tvit jednog Arianatora koji joj je rekao da bi bilo bolje da “R.E.M.”, a ne “Breathing” dobije spot. Iznenađujuće, Ari se složila i dodala, “Međutim, ljudi su mi tako tražili :/” Pod “ljudi”, Ariana misli na svoj tim i muzičku kuću, jer su oni ti koji procenjuju koja je pesma dobra za singl, a koja ne. Da, čak i megazvezde ne donose neke odluke o svojim karijerama!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Billboard: Ariana Grande je najbolja pevačica u 2017. godini!

6 thoughts on “Ariana Grande brutalno iskrena: Neću više da pevam “Bang Bang”, nisu mi dali da “R.E.M.” bude sledeći singl!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.