Veliki uspeh: Bang Bang Con: The Live gledalo 750.000 ljudi!

U nedelju je BTS održao svoj online koncert uživo, a kako sad saopštava njihov menadžment, rezultati su sjajni, jer je karte za ovaj događaj kupilo čak 750.000 ljudi. S obzirom da one nisu bile previše jeftine, barem za najveći deo sveta, nije ni čudo što je Big Hit Entertainment veoma zadovoljan.

Tokom nastupa koji je trajao 100 minuta, momci su prošli kroz 14 svojih pesama, i nisu izostavljali nijednu eru iz svoje već sedmogodišnje karijere. Ono što je još bilo tako posebno u vezi ovog koncerta jeste što su oni sve vreme nastupali kao grupa! Variety objašnjava da niko od momaka nije imao solo nastupe, čak ni Suga koji je nedavno objavio čitav mini album i jedna duet. Umesto toga, prostor je dat čak i numerama sa samog početka njihove karijere, poput balade “Just One Day” koja je objavljena još 2014. godine!

Momci su šou otvorili sa “Dope” i “Boyz With Fun” a sa fandomom su komunicirali u realnom vreme, čitajući njihove komentare. Sem toga, još smo mogli da čujemo “Jamais Vu”, “Respect”, “Friends”, “Black Swan” i druge numere, a nastup je završen sa “Spring Day”, s tim što je J-Hope započeo pesmu, umesto RM-a koji to čini na albumu.

Evo i kompletne set liste:

1. “Dope”
2. “Boyz with Fun”
3. “I Like It”
4. “Just One Day”
5. “Jamais Vu”
6. “Respect”
7. “Friends”
8. “UGH!” (abbreviated)
9. “00:00 (Zero O’Clock)” (abbreviated)
10. “Black Swan”
11. “Boy With Luv”
12. “Go Go”
13. “Anpanman”
14. “Spring Day”

Pročitajte još  Famoza music chart #226 - Glasajte za pet omiljenih pesama!

Iako bi svi voleli da su umesto ovog događaja BTS u ovom momentu bili na turneji, mnogi konstatuju i da je tužna istina da će za mnoge od ovih 750.000 ljudi ovo biti najbolji način da ikad vide BTS uživo. Kao što smo mnogo puta rekli, to ipak najviše zavisi od Big Hit Entertainmenta i toga da li će oni zauvek nastaviti da i na našem kontinentu održe po par koncerata u 3-4 zemlje, a na svakih par godina. Još jednom, to nije kritika za BTS već za ljude koji planiraju njihove turneje.

Autor: Famoza.net 

Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Veliki uspeh: Bang Bang Con: The Live gledalo 750.000 ljudi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.