Marcus psovao na našem jeziku u Instagram Liveu, bilo priče i o koncertima!

Uticaj naših MMera vodi Marcusa i Martinusa stranputicom! Siroti Marcus Gunnarsen tako je u toku novog Instagram Livea momaka opsovao, a da nije bio ni svestan toga što je uradio! Na sreću, to nije bio jedini interesantan momenat njihovog obraćanja fandomu.

Momci su se tokom livea zaista trudili da pročitaju što više komentara i odgovore na što više pitanja, ali to nije uvek išlo glatko! U jednom momentu, Marcus je iz čista mira počeo da čita komentar jedne nestašne MMerke, pa je rekao, “Neko kaže, ‘Džebala bih ga u glavu’. Ne znam šta to znači, izvinite”. Onda se uključio i Martinus koji je dodao, “Da, slažem se” pa je i Marcus dodao “Da, potpuno se slažem”. Fandome, skroz ćete ih pokvariti!

Sem toga, momci su nam otkrili i da je njihova sestra eMMa sa kojom Famoza ovih dana radi intervju prava čelična Norvežanka. Naime, kad je neko od fanova pitao za eMMu, odnosno može li i ona da im se malo pridruži, momci su rekli da je to nemoguće jer je ona napolju!

To ne bi bilo ništa čudno da napolju nije -20 stepeni! Pritom, mlada umetnica uopšte nije blizu kuće, jer momci kažu da je ona udaljena od njih pola sata hoda! Možete li da zamislite reakciju vaših roditelja kad biste im rekli da idete napolje na -20 stepeni da prošetate jedno sat-dva?

Pročitajte još  Isidora vam donosi poklon iz Malmea - potpisan album Marcusa i Martinusa i njihovu poruku fandomu! (video)

Momci su malo govorili i o svojim poslovnim planovima, pa su istakli da za ovu godinu već imaju tri pesme u planu! Jedna od njih je na norveškom, a druge dve su dueti! Kako oni ističu, oni gostuju u pesmi jednog izvođača, a na drugoj pesmi neko njima gostuje. MMeri su odmah krenuli sa pogađanjima o kome se radi, ali teško da su to Ariana Grande ili Billie Eilish, iako su to njihove najveće želje!

Sem toga, naravno da je bilo reči o turneji, iako MM i dalje ne mogu da nam kažu ništa. Njihova želja je da se turneja desi na jesen, a do tad, sasvim je moguće da oni imaju svoj virtuelni šou za koji se već pripremaju!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Bravo Hrvatska, bravo Srbijo: Za vikend planule sve najjeftinije ulaznice za koncerte Marcusa i Martinusa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.