Karol Sevilla: Više nisam Disney djevojka!

Karol Sevilla je jedno vrijeme glasila kao najpopularnija Disney djevojka Južne Amerike zahvaljujući uspjehu serije Soy Luna u kojoj je imala glavnu ulogu. Par godina nakon završetka snimanja Soy Lune, Karol želi u solo vode, ne kao Luna, već kao Karol, što ona i sama konstantno ponavlja.

Ovih se dana piše kako je Karol trebala snimati seriju sa Sebastianom Yatrom kao zamijena za Tini, koja je odustala od snimanja. Ipak, čini se kako je Karol trenutno prvenstveno fokusirana na svoju glazbenu karijeru. Ona je nedavno objavila singl „Tus Besos“, pjesmu urbanog žanra s reaggaton ritmovima koju je publika solidno prihvatila.

Karol je u intervjuu za El Imparcial podijelila svoje doživljaje o početku njezine solo karijere kao glazbenica. „Nova Godina, nova ja. Željela sam pokazati drugu stranu sebe, Karol kakvu još niste vidjeli. Zato sam i izabrala „Tus Besos“ kao prvi singl, da vam se predstavim u novom svijetlu. Želim više eksperimentirati s latino popom i urbanim žanrom, to je nešto što još niste vidjeli od mene.“ izjavila je ona.

Kada je upitana planira li snimati balade, Karol je na to odgovorila s „Volim snimati balade i sigurna sam da će ih biti u budućnosti, ali se trenutno želim fokusirati na plesne i vesele pjesme.“.

Ona se dotaknula i lika koji ju je proslavio, Lune Valente, ali Karol očito više ne želi biti asocirana kao Disney djevojka „Ja više nisam Luna, ta djevojka s rolama me je proslavila i ta će me uloga uvijek pratiti ali se želim fokusirati ne na mlađu, već na nešto stariju publiku.“ otkrila je Karol svoje ciljeve.

Pročitajte još  Tini Stoessel gostovala u Fans En Vivo, otkrila nove detalje o albumu i odgovorila na pitanje o Karol Sevilli!

Karol je navela kako sprema album koji je planiran za ovu godinu, ali i da sam album još nema ime „Još ne znam ime albuma, izdavat ćemo jednu pjesmu svakog mjeseca do izlaska albuma, pa se nadam kako ću u procesu smisliti ime svog debitantskog albuma.“.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Karol Sevilla

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

One thought on “Karol Sevilla: Više nisam Disney djevojka!

  1. Izgleda nista od njenih ciljeva, kada je samo mladji prate i slusaju 🤷🏻‍♀️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.