Billie Eilish: Govorili su mi da ću imati užasnu karijeru!

Billie Eilish je onaj tip zvezde kojim ste ili opsednuti ili vam jednostavno ne prija, jer je ona definitivno svet za sebe – biti takav je i blagoslov ali i prokletstvo, ali je za Billie očigledno sve u redu iako joj niko to nije predvideo! Čak i kada je razgovarala sa ozbiljnim timom u industriji, svi bi joj govorili da su njene šanse minimalne.

“Sećam se kad sam prvi put imala ozbiljniji sastanak sa menadžmentom i izdavačkom kućom, imala sam 13 godina. Mislim da samo osobe s kojima sam počela da radim nisu mislile da ću imati užasnu karijeru. Ostali su govorili: ‘fuj, imaš 13, iskorišćavaće te’ a ja bih odgovorila da su oni ti koji bi mi to radili što nema smisla” priča Billie za V magazin.

Billie je objasnila i da je jedini razlog što je ovako daleko dogurala njena jaka volja, pa nikad nije ni mogla da skrene sa puta! “Tako jaka volja je i moja najbolja i najgora osobina u isto vreme, kad nešto želim sigurno je da ću isterati to do kraja, ali je to nekad i loše jer pravim s*anja tako da nemam pojma” zaključuje Billie.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Billie Eilish

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Billie Eilish: Vređate Lanu Del Rey kad kažete da sam joj ja naslednica!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.