Ogroman hit u najavi: Taylor Swift u reklami najavljuje novi singl “Cruel Summer”!

Taylor Swift će za svega tri dana častiti svet najnovijim muzičkim izdanjem, sedmim albumom po imenu “Lover”, koji po rečima fanova koji su album već čuli zvuči kao neverovatno dobar album. Iako su favoriti uvek različiti, svi fanovi se ipak slažu oko jedne pesme – svi su potvrdili da je “Cruel Summer” jedan od potencijalno najvećih hitova Taylorine karijere!

Činjenica da svi sa “Secret Sessiona” neprestano hvale “Cruel Summer” već je zagolicala maštu svima, pa su svi već uvereni da je u pitanju ogroman materijal za hit, što će Taylor verovatno iskoristiti time što će snimiti i spot za nju – to deluje još realnije sada kada je u reklami za Amazon Music ostavila trag vezan baš za ovu pesmu!

U reklami se čuje “You Need To Calm Down” a sve što prvo vidimo su usne koje menjaju boju i pevaju stihove, ali ako bolje pogledate, pored usta proleće beli leptir na kom piše “Cruel Summer” – bolja potvrda da Taylor ima planove za ovu pesmu nam ne treba!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Tom Hiddleston poručio Taylor: Hejtera će uvek biti, kuliraj ih!

2 thoughts on “Ogroman hit u najavi: Taylor Swift u reklami najavljuje novi singl “Cruel Summer”!

  1. Zdravo famozo porucila sam taylor Swift lover deluxe version 2 ali mi nista niste odgovorili.Da li cu ga ja dobiti kada izadje ili trebam opet da ga porucim?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.