Billie Eilish: Zbog slave sam zaštitnički nastrojena prema svemu!

Mlada muzička senzacija Billie Eilish je osvojila svet svojim jedinstvenim stilom i muzikom, a kako ima samo 17 godina i sama ističe da je veliki izazov nositi se sa tolikom popularnošću i biti svakodnevno biti pod okom javnosti i dodaje da ju je to učinilo da ima malo drugačija razmišljanja!

Billie krasi naslovnicu Vogue Australija gde je iskreno pričala o utiscima slave i kako se ona bori sa čitavom situacijom. “Ima mnogo stvari sa kojima sam morala da se izborim, da uopšte nisam i mnogo stvari sa kojima se nisam suočila zbog ovoga što sada radim. Čudna je ravnoteža između ta dva,” konstatovala je Billie.

“Više sam zaštitnički nastrojena od svega … Svi u muzičkoj industriji su spremni da kažu šta da radiš. Svi su spremni da kažu ‘Ti si moja kreacija’,” dodala je Billie uz objašnjenje da je čudno kada ne možeš da radiš ono što želiš. “Čudno je kada ne možeš da radiš ono što želiš, jer svako želi da napravi proizvod,” zaključila je pevačica.

Pročitajte još  Billie Eilish: Ne kopajte po mojoj prošlosti, sramota me je!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Billie Eilish

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.