Konačno: Billie Eilish objasnila svoje ime na Instagramu!

Kada potražite Billie Eilish na Instagramu, ili ako je već pratite, videćete da je njeno korisničko ime @wherearetheavocados! Ovo znači “gde je avokado?” i prilično je neuobičajeno za jednu zvezdu, jer zvezde obično imaju korisničko ime jednostavno sastavljeno od svog imena i prezimena, ali Billie je i u ovome jedinstvena i javnost se već dugo pita odakle ideja za “avokado”!

Billieina priča iza Instagram usernamea je urnebesna, jer je došla totalno slučajno! “Pre šest godina sam bila sama kod kuće, pravila sam sendvič sa sirom, skoro sve je bilo spremno, a onda sam otvorila frižider i rekla: ‘Gde je avokado?’ i par dana kasnije sam u glavi imala: ‘Zašto ne bi to bio moj username?’ To bi bilo tako zabavno. Zato sam i odlučila to da uradim” ispričala je ona za Buzzfeed.

Da li ste i vi kreativni sa korisničkim imenom kao što je Billie ili preferirate da ono bude jednostavno? Jedno je sigurno, zvezde preferiraju jednostavnost, ali ne i Billie Eilish!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Billie Eilish

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Billie Eilish mnogo nerviraju komentari o tome kako se ona oblači

One thought on “Konačno: Billie Eilish objasnila svoje ime na Instagramu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.