Počinje Coachella festival, obezbeđen prenos koncerata Ariane Grande, BLACKPINK i Billie Eilish!

Iako smo na hiljade kilometara daleko od Kalifornije, ovog i narednog vikenda moćićemo da gledamo prenose koncerata ogromnih zvezda kao što su Ariana Grande, BLACKPINK, Billie Eilish, DJ Snake, Diplo, Khalid, 1975…. Zbog toga, ne propustite priliku da gledate ovaj spektakl, a mi smo izdvojili termine par najvažnijih nastupa.

Nezgodna stvar po nas mogu da budu termini, jer je u Kaliforniji devet sati manje nego kod nas. Ariana Grande tako nastupa u 22.35h u nedelju po lokalno vremenu, što po našem vremenu dakle dođe 7:35 ujutru. Dakle, ako u ponedeljak idete u školu popodne, baš imate sreće jer će vas buditi glas Ari!

Kad je reč o BLACKPINK, njih možemo gledati već noćas, s obzirom da one nastupaju u 5:30 ujutru po našem vremenu, tako da će k-poperi morati da se probude rano! Kad je reč o Billie Eilish, ona nastupa u nedelju rano ujutru po našem vremenu, odnosno u 6:50 ujutru, što je ipak podnošljivo. Termine svih drugih nastupa možete videti ovde. Treba napomenuti da je Coachella festival specifičan po tome što traje dva vikenda, što znači da će i narednog vikenda isti izvođači nastupati na istom mestu u isto vreme! Koga ćete vi gledati?

Autor: Famoza.net

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Nedin test ličnosti: Da li si Demi Lovato, Selena Gomez ili Ariana Grande?

6 thoughts on “Počinje Coachella festival, obezbeđen prenos koncerata Ariane Grande, BLACKPINK i Billie Eilish!

    1. Ima na sajtu Coachelle sve što ti treba 🙂 Ili to ili traži na YT Coachella kanal.

  1. Dobro je, casovi mi pocinju u 7:45, tako da imam citavih 10 minuta da slusam Ariii 😱💛

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.