Billie Eilish: Konačno sam srećna nakon godina depresije!

Billie Eilish je kao tinejdžerka imala mnogo razloga za depresiju, i ona ne krije da je imala promene raspoloženja i da se nije osećala sjajno, ali kako i sama kaže, u životu kakav ima sad nema prostora za tugu i negodovanje, jer ona polako postaje jedna od najpopularnijih mladih pevačica na svetu!

Billie je za Elle priznala da je “lošim putem” krenula odavno i da je na njemu bila i pre dve godine, ali da je sada sve u redu! “Pre dve godine mislila sam da ništa više nije bitno. Sve je bilo besmisleno, ne samo moj život. Klinički mi je dijagnostikovana depresija. Sada je ludo prisetiti se tog perioda i videti da više nisam depresivna” ispričala je Billie.

“Bila sam 16-godišnjakinja nestabilnog zdravlja, sad sam najsrećnija osoba na svetu a nisam verovala ni da ću doživeti ove godine. Nije sve zbog novca i slave, tu su razne stvari, ljudi koji dolaze u moj život, neki od njih odlaze… Samo želim da kažem da ako niste u redu, jednog dana ćete biti” poručuje ona.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Billie Eilish

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  Billie Eilish otkriva zašto uvek nosi široku odeću!
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.