Billie Eilish: Konačno sam srećna nakon godina depresije!

Billie Eilish je kao tinejdžerka imala mnogo razloga za depresiju, i ona ne krije da je imala promene raspoloženja i da se nije osećala sjajno, ali kako i sama kaže, u životu kakav ima sad nema prostora za tugu i negodovanje, jer ona polako postaje jedna od najpopularnijih mladih pevačica na svetu!

Billie je za Elle priznala da je “lošim putem” krenula odavno i da je na njemu bila i pre dve godine, ali da je sada sve u redu! “Pre dve godine mislila sam da ništa više nije bitno. Sve je bilo besmisleno, ne samo moj život. Klinički mi je dijagnostikovana depresija. Sada je ludo prisetiti se tog perioda i videti da više nisam depresivna” ispričala je Billie.

“Bila sam 16-godišnjakinja nestabilnog zdravlja, sad sam najsrećnija osoba na svetu a nisam verovala ni da ću doživeti ove godine. Nije sve zbog novca i slave, tu su razne stvari, ljudi koji dolaze u moj život, neki od njih odlaze… Samo želim da kažem da ako niste u redu, jednog dana ćete biti” poručuje ona.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Billie Eilish

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Billie Eilish: Preplašena sam zbog punoletstva!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.